Utbildningsinformation
Format: Webbutbildning
Har du koll på allergener? Hanterar du livsmedel på jobbet? Då är det en förutsättning att du har kunskap om allergener eftersom många är allergiska eller överkänsliga. Med vår gedigna erfarenhet och kunskap inom allergener och överkänslighet lär vi dig allt du behöver för att känna dig trygg i hantering av livsmedel.
Tillgängliga utbildningar
För närvarande finns inga tillgängliga utbildningstillfällen för den här utbildningen. Tveka inte att kontakta oss för mer information om kommande tillfällen – vi hjälper dig gärna!
Om utbildningen
Har du koll på allergener? Hanterar du livsmedel på jobbet? Då är det en förutsättning att du har kunskap om allergener eftersom många är allergiska eller överkänsliga. Med vår gedigna erfarenhet och kunskap inom allergener och överkänslighet lär vi dig allt du behöver för att känna dig trygg i hantering av livsmedel.
Vår e-utbildning Allergi och överkänslighet kan genomföras när som helst och ger översiktliga kunskaper om allergi och överkänslighet.
Utbildningen tar 1 timme.
Målgrupp
Utbildningen vänder sig till dig som är verksam inom restaurang och kök.
Förkunskapskrav
Utbildningen är på grundnivå, inga förkunskaper krävs.
Innehåll
Under utbildningen får du lära dig:
- Introduktion födoämnesöverkänslighet.
- Vanliga livsmedel som kan ge överkänslighet och allergiska reaktioner.
- Hantering och märkning av allergener.
- Handlingsplan om någon får en allergisk reaktion.