Anticimex matsäkerhetstekniker utbildar i livsmedelshygien i ett restaurangkök

Grundläggande livsmedelshygien

Utbildningen ger dig eller ditt företag de grundläggande kunskaper som behövs för att hantera livsmedel på ett säkert sätt.

Utbildningsinformation

Format: Distans

Hur förebygger man matförgiftningar? Vilka regler och riktlinjer måste man följa när man jobbar med livsmedel? Den här utbildningen ger din personal baskunskaper som krävs för att hantera mat på ett säkert sätt. Anticimex erfarna utbildare varvar teori, praktik, diskussioner och grupparbeten för att skapa en verklighetsanpassad och intressant utbildning. Utbildningen avslutas med ett skriftligt prov och alla som blir godkända får ett diplom efter avslutad utbildning.

Tillgängliga utbildningar

För närvarande finns inga tillgängliga utbildningstillfällen för den här utbildningen. Tveka inte att kontakta oss för mer information om kommande tillfällen – vi hjälper dig gärna!

Om utbildningen

Målgrupp

Förkunskapskrav

Innehåll

Välj land