Anticimex matsäkerhetstekniker kontrollerar livsmedelshygien i en livsmedelsproducerande verksamhet

HACCP i teorin

Enligt EG-förordning 852/2004 om livsmedelshygien ska alla livsmedelsföretagare ”inrätta, genomföra och upprätthålla ett eller flera förfaranden grundade på HACCP-principerna”.

Utbildningsinformation

Format: På plats

Syftet med utbildningen är att deltagaren ska få en övergripande kunskap om vad ett egenkontrollprogram baserat på HACCP är. Utbildningen tar upp och förklarar alla HACCP-steg och principer. Exempel från storhushåll, butik och industri används för att visa deltagaren hur olika typer av verksamheter kan tillämpa HACCP. Utbildningen avslutas med ett kunskapsprov men för verklig förståelse krävs övningar i de olika HACCP-principerna. Efter genomförd utbildning med avslutande prov erhålls ett intyg.

Tillgängliga utbildningar

För närvarande finns inga tillgängliga utbildningstillfällen för den här utbildningen. Tveka inte att kontakta oss för mer information om kommande tillfällen – vi hjälper dig gärna!

Om utbildningen

Målgrupp

Förkunskapskrav

Innehåll

Välj land