Anticimex matsäkerhetstekniker kontrollerar livsmedelshygien i ett restaurangkök

HACCP

Enligt EG-förordning 852/2004 om livsmedelshygien ska alla livsmedelsföretagare ”inrätta, genomföra och upprätthålla ett eller flera förfaranden grundade på HACCP-principerna”. Syftet med utbildningen är att deltagaren ska få en övergripande, teoretisk kännedom om vad ett egenkontrollprogram baserat på HACCP är. Utbildningen tar upp och förklarar alla HACCP-steg och principer.

Utbildningsinformation

Format: Webbutbildning

Vår e-utbildning HACCP kan genomföras när som helst och ger översiktliga kunskaper inom området HACCP utan att ta mycket tid i anspråk.

Tillgängliga utbildningar

För närvarande finns inga tillgängliga utbildningstillfällen för den här utbildningen. Tveka inte att kontakta oss för mer information om kommande tillfällen – vi hjälper dig gärna!

Om utbildningen

Målgrupp

Förkunskapskrav

Innehåll

Välj land