Utbildningsinformation
Format: På plats
Utbildningen innehåller en kortare genomgång av vilka risker som är relaterade till mat och hur dessa hanteras praktiskt i ditt arbete.
Tillgängliga utbildningar
För närvarande finns inga tillgängliga utbildningstillfällen för den här utbildningen. Tveka inte att kontakta oss för mer information om kommande tillfällen – vi hjälper dig gärna!
Om utbildningen
Utbildningen innehåller en kortare genomgång av vilka risker som är relaterade till mat och hur dessa hanteras praktiskt i ditt arbete.
Utbildningen är lärarledd av Anticimex kunniga utbildare och hålls på plats hos Anticimex.
Utbildningen tar 2-4 timmar.
Målgrupp
Utbildningen riktar sig till dig som ska hantera livsmedel och som behöver en kortare introduktion i hur man producerar och hanterar mat på ett säkert sätt.
Förkunskapskrav
Utbildningen är på grundnivå, inga förkunskaper krävs.
Innehåll
Under utbildningen får du lära dig:
Vi går igenom viktiga rutiner, exempelvis personlig hygien, handtvätt och rengöring.