Utbildningsinformation
Format: På plats
Utbildningen innehåller en kortare genomgång av vilka risker som är relaterade till mat och hur dessa hanteras praktiskt i ditt arbete.
Om utbildningen
Utbildningen innehåller en kortare genomgång av vilka risker som är relaterade till mat och hur dessa hanteras praktiskt i ditt arbete.
Utbildningen är lärarledd av Anticimex kunniga utbildare och hålls på plats hos Anticimex.
Utbildningen tar 2-4 timmar.
Målgrupp
Utbildningen riktar sig till dig som ska hantera livsmedel och som behöver en kortare introduktion i hur man producerar och hanterar mat på ett säkert sätt.
Förkunskapskrav
Utbildningen är på grundnivå, inga förkunskaper krävs.
Innehåll
Under utbildningen får du lära dig:
Vi går igenom viktiga rutiner, exempelvis personlig hygien, handtvätt och rengöring.
Tillgängliga utbildningar
För närvarande finns inga tillgängliga utbildningstillfällen för den här utbildningen. Tveka inte att kontakta oss för mer information om kommande tillfällen – vi hjälper dig gärna!