Anticimex matsäkerhetstekniker kontrollerar livsmedelshygien i ett restaurangkök

Snabbkurs Matsäkerhet

Vår e-utbildning Snabbkurs Matsäkerhet kan genomföras när som helst och ger översiktliga kunskaper inom livsmedelssäkerhet utan att ta mycket tid i anspråk.

Utbildningsinformation

Format: Webbutbildning

Snabbkurs i matsäkerhet ger en översiktlig utbildning inom området matsäkerhet. Är ni verksamma inom livsmedelsbranschen, till exempel i restaurang, storhushåll, bageri, livsmedelsbutik eller livsmedelsindustri, behöver ni ha kunskap om vilka faror som finns vid livsmedelshantering och hur ni förebygger dem. Det är också en nyttig utbildning om ni har tillfällig personal, säsongsanställda eller hög personalomsättning. Utbildningen avslutas med ett kunskapstest.

Tillgängliga utbildningar

För närvarande finns inga tillgängliga utbildningstillfällen för den här utbildningen. Tveka inte att kontakta oss för mer information om kommande tillfällen – vi hjälper dig gärna!

Om utbildningen

Målgrupp

Förkunskapskrav

Innehåll

Välj land