Utbildningsinformation
Format: Distans
Varför är det viktigt att hålla koll på temperatur och tid? Utbildningen temperatur och tid ger dig viktig kunskap om temperatur och tid vid hantering av livsmedel. Du får lära dig hur dessa faktorer påverkar mikroorganismer så att du kan minimera risker för matförgiftning.
Tillgängliga utbildningar
För närvarande finns inga tillgängliga utbildningstillfällen för den här utbildningen. Tveka inte att kontakta oss för mer information om kommande tillfällen – vi hjälper dig gärna!
Om utbildningen
Utbildningen ger dig viktig kunskap om temperatur och tid vid hantering av livsmedel. Du får lära dig hur dessa faktorer påverkar mikroorganismer så att du kan minimera risker för matförgiftning.
Utbildningen hålls av Anticimex kunniga utbildare och tar 2 timmar.
Målgrupp
KursenUtbildningen vänder sig till dig som arbetar i livsmedelsbutik, bageri, restaurang, storhushåll och livsmedelsindustri.
Förkunskapskrav
Utbildningen är på grundnivå, inga förkunskaper krävs.
Innehåll
Under utbildningen får du lära dig:
- Viktiga temperaturer och tider vid kylförvaring, tillagning, varmhållning och nedkylning.
- Olika metoder för att säkerställa att din termometer visar rätt temperatur.